Hivj minket  
+ 36 20/4290454

 MegrendelhetőGYIK

Minden ember szervezete egyedi bélflórával rendelkezik. A bennünk élő mikrobanépesség, azaz mikrobiom hatással van az egész szervezetünkre. A bélrendszerben élő baktérium családnak több mint 100X több génje van, mint az emberi szervezet összes sejtjének. Vagyis a bélflóra 100X annyi gént tartalmaz, mint az emberi szervezet génállománya. Kiemelten fontos szerepe van egészségünk megőrzésében, így, ha az egyensúly felborul, betegségek alakulhatnak ki.
A bélflóra jótékony (probiotikus) baktériumokból, káros baktériumokból, gombákból és vírusokból tevődik össze. Az egyensúly érdekében minél magasabb szinten kell tartanunk a probiotikus baktériumok számát, amit probiotikum fogyasztásával tudunk biztosítani.
Good Manufacturing Practice, azaz Jó Gyártási Gyakorlat, a minőségbiztosításnak azt a részét jelenti, amelynek során a termékeket olyan minőségi követelmények mellett gyártják és ellenőrzik, hogy azok folyamatosan kielégítsék a forgalomba hozatali engedély követelményeit és bármikor ellenőrzésre kerülnek, mindig ugyanolyan minőséget hoznak.
Szervezetünk nap mint nap találkozik olyan élelmiszerekkel, amelyek roncsolják a bélflóránkat, így a probiotikum (=jótékony baktérium) fogyasztása minden nap ajánlott, hiszen a bélflóra egyensúlyát folyamatosan fenn kell tartani.
Kutatások bizonyítják, hogy a szervezet mikrobiom összetételét csak kis mértékben határozza meg a genetika, míg az életmód és a táplálkozás sokkal nagyobb szerepet játszanak annak összetételében.
A napi egy kapszula/granulátum elfogyasztása ajánlott, a Medium Term termékekből ez az adag 2-6 kapszula is lehet. Az egyedi bélflóra következtében érdemes személyesen a Tanácsadókhoz fordulni segítségért.
A Gyerek Multivitamin granulátum formátumban kapható, és 3 éves kortól ajánlott szedni a kisgyermekeknek. A kapszula formátumú készítményeket vízben fel lehet oldani, kivéve a Mikrobiom Rebalance-ot.
Az élőflórának időre van szüksége, hogy beépüljön a szervezetbe. Az emberi szervezet egyedi bélflórája következtében mindenkinél eltérő a hasznosulás ideje, van, akinél pár hét után érezhető a változás, míg másoknál néhány hónap is szükséges lehet.
Ajánlott a Tanácsadóval egyeztetni, a magnézium fogyasztása kimondottan ajánlott, azonban vannak olyan termékek, amelyeket kismamáknak nem ajánlatos fogyasztani.
A probiotikumok elsődleges célja a bélflóra egyensúlyának helyreállítása. A termék fogyasztásának elkezdésétől megkezdődik a bélflóra rendbe hozatala. Ennek állapota egyénenként eltér, így a beépülés is minden emberi szervezetnél eltérő ütemben zajlik. Az esetleges hasmenés természetes velejárója a probiotikum fogyasztásnak, de nem kötelező annak előfordulása. Tapasztalatokért ajánlatos a Tanácsadóhoz fordulni.